Enthousiasme.

Nu de ‘Digital Natives’ stilaan het roer van onze ondernemingen overnemen, neemt het belang van het digitale uithangbord verder toe.

We investeren in de website, gaan aan de slag met AdWords, schrijven blogs, integreren 3rd party content, webshops, landing pagina’s en web formulieren.

We experimenteren met Sales en Marketing tools, breken ons hoofd over sales funnels, website leads en de integratie tussen offline en online activiteiten.

Dat doen we graag en met heel veel enthousiasme.

Het gebeurt wel eens dat we daarbij de digitale veiligheid uit het oog verliezen. Door een gebrek aan tijd, aan de aandacht ontsnapt, slecht design of gebrek aan kennis.

Een slechte getimede hack kan het eind van een bedrijf betekenen en het gebeurt dagelijks. En of het nu gaat om impact naar eigen bedrijf, medewerkers, klanten of toevallige voorbijgangers, we kunnen het missen als kiespijn.

 

Securing your Sales.

Met het partnership tussen B2BSecure en Beelert tonen we aan dat de balans tussen wat kan en veilig is, essentieel is, zonder dat het elkaar hoeft te bijten.

Luc Hullegie, CEO B2BSecure: ‘Een deel van onze klanten is ook zoekende. Op zoek naar veiligheid. Op zoek naar Sales ook. En op zoek naar de rol van hun digitale omgeving. Onze klanten zijn zich niet altijd bewust van wat mogelijk is, of we zien ze aan de slag gaan met voor hen te gecompliceerde tooling. Met Beelert geven we onze klanten inzicht in wie hun website bezoekt, waar ze naar op zoek zijn, en hoe het kan bijdragen tot meer Sales.’

Brian Bogaerts, CEO Beelert: ‘Het gebeurt dat onze klanten vragen hebben met betrekking tot digitale veiligheid, of dat wij hen actief aanbevelen hun omgeving te laten screenen in verband met veiligheid. Of het nu gaat om een complexe omgeving of een veeleer eenvoudige setup, B2BSecure biedt een antwoord waarin onze klanten zich kunnen vinden. Ook voor onszelf – Beelert – is dit extreem belangrijk, want het laatste wat je wil is geassocieerd worden met een gecompromitteerde omgeving.’

 

About us.

B2BSecure is een toonaangevende totaal leverancier als het gaat om IT Security. Het helpt met het vinden van de juiste beveiligingsoplossing, levert op maat gemaakte hard- en software oplossingen, en helpt met de implementatie ervan.www.b2bsecure.nl

Beelert is een in Nederland gevestigde cloud service provider die (nationale en internationale) business-to-business (B2B) organisaties helpt met de conversie van marketing naar sales. Beelert is internationaal actief en groeit met behulp van partners.” www.beelert.com – Met dank om onze LinkedIn pagina to volgen.

This article first appeared in Linkedin on Jul 15, 2015.

 

Related Post

How can I strengthen my...

As we partner with companies that resell Beelert, we see that they have some...

Sell more with Beelert in 3...

You are the sales expert and know your market better then anyone else and that’s why we...

How to find out who has...

This is a question we get very often: How is it possible that I can see the company which...

Can you bridge the gap...

Article first appeared in Linkedin on May 27, 2015. While your very first company...

We hebben een website! Vertel...

Menig B2B bedrijfsleider is zich (tot op zekere hoogte) bewust van de kansen en...

Love your breathing sales...

The sales force is more important than ever We spend a lot of time talking about...

Leave a Comments